Fortsätter Köping att spöka för Mariestad?

Hockeyettan Norra
Vännäs som ifjol kvalificerade sig för Allettan har haft en tuff start på den norra Hockeyettan med två raka förluster. Idag drabbar man samman med Kiruna IF som vunnit en match och förlorat en. I dagens andra match i norr drabbar tabelltvåan Boden samman med Teg.
Boden – Teg
Kiruna IF – Vännäs

Hockeyettan Östra
Hudiksvall har idag chansen att ta över serieledningen från Visby, men för att göra det så måste man besegra Hammarby som stått för fina insatser mot både Huddinge och Visby. En annan intressant match är den mellan skrällgänget Wings och Enköping. Wings är efter två omgångar trea i Hockeyettan Östra.
Sollentuna – Hanviken
Strömsbro – Vallentuna
Hudiksvall – Hammarby
Segeltorp – Visby/Roma
Wings  – Enköping

Hockeyettan Södra
I den södra serien tar skrällgänget Halmstad emot KRIF. KRIF går vid seger om Halmstad i tabellen. En annan intressant match i den södra serien är matchen mellan storsatsande Mörrum och Tranås som är en av förhandsfavoriterna.
Halmstad – Kallinge-Ronneby
Mörrum – Tranås
Nybro Vikings – Tyringe

Hockeyettan Västra
I den västra serien drabbar seriefavoriten Mariestad samman med Köping. Köping är ett lag som Mariestad historisk haft stora problem med. Kan den trenden vända idag? Kan Nyköping vända sin negativa trend idag? Tabelltrean Borlänge står för motståndet.
Köping  – Mariestad
Linden- Lindlöven
Kumla – Malung
Nyköping – Borlänge

Samtliga matcher sänds via live.hockeyettan.se.

/Mats Tjernström

Foto: Anna Engström