Storpublik såg Hammers vinna mot Troja-Ljungby!

Hammers krigade sig till tre poäng när man besegrade Troja-Ljungby med 1-0 inför 4036 åskådare!

Säsongens första Grindslant blev verkligen en succé! Över fyra tusen åskådare fick bevittna en match som var full av energi, känslor, målchanser och duktiga målvakter. Inslaget av smålänningar var stort på läktarplats, men merparten av åskådarna kunde gå hem i ett lättat lyckorus. För matchens enda mål blev avgörande… Hugo Johansson blev segerskytt med ett rappt skott i numerärt underläge i den första perioden. Hammers boxplay sattes på prov många gånger om denna aftonen, men detta skötte man exemplariskt matchen igenom. Längst bak ston Anton Malmborg för ännu en kanoninsats och tog sin andra nolla för säsongen.

– Det här var en riktigt skön vinst, utbrister Fredda som menar på att Troja säkerligen är landets främsta HockeyEttanlag. – Jag är oerhört stolt över killarna! De spelade disciplinerat och hade tålamodet att hålla fast vid vårat egna spel, säger han och tillägger att Anton var fantastisk i målet och boxplayspelet likaså!


Halmstad Hammers.