fre 28 feb Slut
Hockeylag VSB 2
Hockeylag HAH 5
fre 28 feb Slut
Hockeylag TRO 7
Hockeylag STR 0
fre 28 feb Slut
Hockeylag OIK 5
Hockeylag AIF 2
fre 28 feb Slut
Hockeylag NYB 6
Hockeylag NYK 7
fre 28 feb Slut
Hockeylag BOD 7
Hockeylag TEG 1
fre 28 feb Slut
Hockeylag KRIF 2
Hockeylag VIM 4
fre 28 feb Slut
Hockeylag LIN 2
Hockeylag VRH 1
fre 28 feb Slut
Hockeylag TRA 2
Hockeylag PIT 3
lör 29 feb 16:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag OIK -
Hockeylag AIF -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag NYK -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag BOD -
Hockeylag TEG -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag VIM -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag VRH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag PIT -

Inför Kumla hemma

Efter en veckas uppehåll är det äntligen dags för match igen och den här gången hälsar vi Kumla HC välkomna till Ängevi!

Kumla ligger förnärvarande på en sjunde plats i tabellen, platsen efter Forshaga, och båda lagen har hittills lyckats skrapa ihop nio poäng vardera. Kvällens match ger möjlighet för segraren att haka på de andra lagen som förnärvarande lagt beslag på en AllEttan plats. Närmast ovanför hittar vi Skövde på 10 poäng och Grums på 12 poäng. Skövde åker ikväll till Nyköping och Grums, som hemmaslog självaste Mariestad med 6-2 i förra omgången, är säkert sugna på att upprepa detta hemma mot ytterligare ett topplag i serien, Borlänge.

Coach Per Lundell:
-“Vi har tränat på bra under tiden efter förra matchen. Körde ganska hårda träningar torsdag och fredag för att ha en helg ledigt för återhämtning. Måndag och tisdag ägnade vi åt vårt grundspel och en del PP. Matchen mot Kumla kommer förhoppningsvis bli en fartfylld tillställning där vi behöver se upp med deras PP där de är bra. För vår del vill vi ta kommandot i matchen direkt och få kvitto på att det vi har tränat på under veckan sitter; avslut och tryck på mål.
Hur vi formerar laget mot Kumla är i skrivandes stund inte helt klart då vi har någon spelare som ska pröva och se om det går att spela.”

Matchen sänds även på nätet. Se länk här…