INFÖR BHC – MÖRRUM

Då var det dags för hemmamatch igen! En stor revanschlust vilar över BHC och man kommer göra allt för att vinna i eftermiddag. Ny in i truppen, som spelar på try out-kontrakt, är Melwin Sundén som ni kan läsa om i inlägget här. Innan matchen så är det uppladdning på Pitchers kl 13:30 där ni kan äta en klassisk hamburgare/haullomi med en stor stark för 184kr. Vi hoppas att få se många härliga boråströjor på plats! Som vanligt så köper ni era biljetter på BHCshop.seoch ni kan även köpa och livestrema matchen via live.hockeyettan.se

– Efter onsdagens match så är vi revanschsugna. Målet är att lyfta spelet genom att ha ett aggressivare och tydligare anfallsspel. Vi ska åka mer skridskor och jobba mycket hårdare än förra matchen. Vi kommer göra allt för att visa hemmapubliken en sevärd hockey, säger Petri Mylläri och Christoffer Holst inför kvällens match.

Adam Höglund startar i mål.
Borta är Chrisfotter Häggblad och Simon Westlund, sjuka.

Nu visar vi vårt yttersta stöd för att Borås ska kamma hem den första segern på hemmaplan! Varmt välkomna till Lejonkulan i eftermiddag kl. 15:30!