Vinst mot Borås HC!

Mörrum vinner viktiga poäng på bortaplan, då man bortabesegrar Borås HC efter slutsiffrorna 3-5. Efter en tung bortamatch och förlust i Vimmerby senast så studsar Mörrum Hockey tillbaka och gör en stabil bortamatch mot Borås HC. 

Det är Mörrum som tar tag i taktpinnen direkt och visar att man vill ta revansch. Mörrum skapar bra lägen direkt och tillslut, när matchklockan står på 12:57 så fixar Adam Ingvarsson ledningsmålet för Mörrum, assisterna står Marcus Paulsson och Andreas Frisk för, även skotten efter första perioden vinner Mörrum med 4-9.

Mörrum kommer även att få en smakstart i den andra perioden, tidigt i mittenperioden får man chans i powerplay där #16 Marcus Paulsson utökar ledningen till 0-2.
Det skulle bli ännu bättre för Mörrum, drygt 1 minut efter Marcus mål så gör även Hampus Melén 0-3.
Borås viker dock inte ner sig utan visar att man vill komma in i matchen igen, och det ger resultat direkt, strax efter 1 minuts spel så reducerar hemmalaget till 1-3 genom Martin Karlsson.
det blir mål i jämna mellanrum i mittenperioden, efter cirka 5 minuters spel efter Borås reduceringsmål så är det återigen Mörrum som gör mål till 1-4, denna gången återigen Marcus Paulsson som fortsätter visa hur viktig han är för Mörrum Hockey, assisterna står Joel Werner och Adam Ingvarsson för.
Borås kommer dock att göra nerver till matchen igen då man i slutet av mittenperioden reducerar till 2-4 genom Joonas Huovinen i powerplay. andra perioden slutar alltjämnt 13-14 i skott.

Ännu mera nerver skulle det dock bli, efter endast 1:19 i den tredje perioden så reducerar Borås återigen till 3-4 genom Henrik Eriksson och här var det nog många goisare som var nervösa. Spelet i den tredje perioden är allmänt jämn med någon utvisning till vardera lag, och när klockan står på 18:50 så chansar Borås att ta ut sin målvakt i jakten på att sätta dit en kvittering, men ganska direkt så är det istället gästerna och Mörrum som stänger matchen då Jesper Hultberg gör 3-5 som också blir slutresultatet i Borås och 3 oerhört viktiga poäng hem till Mörrum är ett faktum.

Nästa match är på onsdag 23/10 19:00 på Jössarinken då Nybro Vikings gästar, köp och säkra din biljett redan nu och stötta laxarna till ytterligare 3 poäng!

Vill du köpa din biljett billigare? Köp då den här! 

/ Filip Parad.