HALMSTAD – BHC 7-4

Det blev förlust borta mot Halmstad Hammers med 7-4 där de två sista målen gjordes i tom kasse. Borås tog kommandot i första perioden och kunde gå i pausvila med en 0-2 ledning. I andra spelade Hammers upp sig och gjorde 4 mål. Linus Karlsson kunde dock göra sitt andra mål för kvällen och reducerade då till 4-3 när det endast återstod cirka 15 sekunder av den andra perioden. Psykologiskt viktigt mål inför den tredje. Kvitteringen till 4-4 kom i power play cirka 8 minuter in i tredje genom Oscar Ribbnäs. Do

ck kunde Halmstad återigen ta ledningen efter cirka 2 minuter efter vårt kvitteringsmål. Och efter det tog det stopp för BHC när man plockade Johan Lantz i ett försök till en ny kvittering. Istället kunde Halmstad öka på sin ledning två gånger om i tom kasse och slutresultatet skrevs alltså till 7-4.

Slutresultat: 7-4 (0-2, 1-4, 1-2)
Skott på mål: 34-25
Utvisningsminuter Borås: 8 (4 x 2 min)
Utvisningsminuter Halmstad: 8 (4 x 2 min)
Domare: Viktor Svensson
Pubilksiffra: 510

Målskyttar och assister:

Första perioden:
07:28 0-1 Joonas Huovinen (Aleksei Sibirtsev, Roman Andrejev)
13:41 0-2 Linus Karlsson, utan assist

Andra perioden:
19:43 4-3 Linus Karlsson (Oscar Ribbnäs, Victor Johansson)

Tredje perioden:
08:14 4-4 Oscar Ribbnäs (Aleksei Sibirtsev, Roman Andrejev)

Nästa match spelas hemma i Lejonkulan när Tyringe kommer på besök, fredagen den 1 november kl. 19:00.