Biljettläget inför derbyt mot Kalmar HC

Nybro Vikings hemsida tog ett snack med eldsjälen Johan Hermansson, som har koll på biljettläget inför derbymatchen mot Kalmar HC.

* Hej Johan! Hur ligger det till med biljettförsäljningen inför derbyt mot Kalmar HC?

– Vi har sålt 1903 biljetter, så det är ungefär 500 biljetter kvar.

* Hur ser det ut med sittplatser respektive ståplats i dagsläget?

-Sittplatserna tog slut för två veckor sedan, de sålde slut på tio minuter. Så just nu finns det cirka 500 ståplatsbiljetter kvar. Det som är viktigt att tänka på är att alla måste ha en biljett för att komma in, även barn och ungdomar upp till 19 år. Det är ju trist om man har tänkt att gå med hela familjen och sedan kommer inte barnen in.

* Är det slutsålt på bortasektionen?

– Kalmar har hittills köpt 120 stycken biljetter till sin läktare, så det är cirka 80 platser kvar på bortastå. Efter vårt försläpp av biljetter till Nybro Vikings medlemmar fanns det bara tio sittplatser kvar till biljettsläppet för allmänheten. Jag kan tycka att Kalmar borde fylla sin läktare snart i alla fall.

*Bör man lägga på ett kol med att köpa sin biljett till derbyt, tror du att det kommer att bli slutsålt?

– Det kommer absolut att bli slutsålt. På matchdagen kommer vi att öppna en timme tidigare mot vad vi bukar, kl 14.00, för att få in alla i hallen till matchstart, så kom gärna i tid. Det som är bra att veta är också att räddningstjänsten och våra vakter kommer avgöra och bedöma om vi får ta in mer publik på matchdagen. Även om du inte har fått tag på någon biljett till matchdagen, finns det därför en chans att ändå komma in. Förra derbyt tog vi in 100 extra, så det finns goda chanser för att det blir så. Det är med andra ord viktigt att köpa sin biljett nu för biljetterna kommer förmodligen vara slut till matchdagen.

Tack för pratstunden!

Här kan du köpa biljetter!