Positiv info om A-truppen

Mörrum Hockey lånar den talangfulle forwarden Anton Gradin från MODO Hockey samt att Dennis Finn-Olsson blir permanent i Mörrum.

Modo Hockey är en erkänt mycket duktig förening på att utveckla unga spelare till elitspelare som når såväl SHL och även NHL-nivå. Det är därför extra trevligt att kunna presentera kaptenen för Modo Hockey´s J20 Superelit Anton Gradin som ansluter till Mörrum Hockey som korttidslån. Anton kommer till oss för att spela seniorhockey och kontraktet är skrivit på 14 dagar. Det skall bli mycket spännande att följa denna talang i en ny omgivning och i seniormiljö. Vi önskar Anton mycket varmt välkommen till Mörrum Hockey. Anton kommer att kliva in direkt och är spelklar till söndagens bortamatch mot Hanhals IF.

Det blev dessutom klart idag att Dennis Finn-Olsson kommer vara permanent placerad hos Mörrum Hockey. Det är med stor glädje för Mörrum Hockey att Dennis kör med oss heltid. Dennis går från klarhet till klarhet och det råder inget tvivel om att han har en enorm potential att spela och det skall bli väldigt spännande att följa denna unga talangs utveckling hos oss. Dennis kontrakt är skrivet som lån och detta medför att om Kristianstad IK behöver Dennis på grund av olika skäl så måste Mörrum Hockey släppa Dennis. Fördelen är nu dock att Dennis kör med Mörrum Hockey full tid och detta medför också att kvaliteten på träningarna samt konkurrensen stiger i truppen.

Vad gäller övriga lån så kommer Ahlbin Hernod (KIK), Joel Werner (KIK) och Oliver Nilsson (TAIF) fortsatt vara aktuella för spel i Mörrum Hockey. Detta bestäms match för match. Information om eventuella längre överenskommelser kommer då detta blir aktuellt.

Efter att ha missat några matcher är vi dessutom väldigt glada för att informera om att Dave Lindarv är tillbaka efter kortvarig skada och kör för fullt!

Nu ser vi fram emot bortamatchen mot Hanhals IF på söndag och väldigt viktiga poäng som står på spel.

#baragoisare

#goisetmotallettan