DERBY I LEJONKULAN: INFÖR BHC – HANHALS

– Vi hittar mer och mer rätt i vårt spel utan puck. Vilket kommer bli viktigt i längden av serien. Om vi fortsätter i samma anda och förbättrar vissa detaljer varje dag så kommer vi börja få betalt för detta genom poäng. Viktig match och derby på hemmaplan. En riktigt härlig utmaning! Hanhals har spelat bättre och bättre det sista, så det blir en tuff match. Nyckeln i ett derby är att brinna i varje situation, det blir mycket kamp och krig ute på isen idag. Det gäller att vilja vinna varje duell hela matchen, med eller utan puck, säger Christoffer Holst om kvällens derby mot Hanhals.

Skador/sjukdomar: Kämpe, Ribbnäs och Häggblad.
Laguppställningen kommer ni kunna se på stats.swehockey.se

Under matchen ikväll kommer vi hålla i olika tävlningar ute i foajén. Ni har chansen att vinna presentkort från Borås City och Ciszere (herrkläder). Alla pengar som kommer in via tävlingen, kommer oavkortat gå till ATG Hockeyettans och Borås Hockeys insamling till Mustaschkampen.

Vi önskar er alla varmt välkomna till kvällens derby i Lejonkulan. Pucken släpps kl. 19:00!