Tisell: “Tror på en ny holmgång”

Fredagskväll med hemmamatch i Liljas Arena! Biljetterna går i rasande takt och en ny spännande match väntar mot länskollegan Vimmerby HC. Nybro kommer senast från en seger i Tyringe efter en sen vändning medan Vimmerby tog en seger på hemmais mot Borås HC.

Datum: Fredag den 15 november.
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena.
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Tre raka vinster sedan serien vände, är du nöjd med insatserna de senaste matcherna?

– I det stora hela är jag nöjd men jag tror samtidigt det finns mer att plocka ut av laget. Mot Borås gör vi en riktigt bra sista period där vi skapar många chanser och stänger Borås från att skapa något farligt, det var tre viktiga poäng vi tog med oss hem därifrån. Senast mot Tyringe är jag väldigt glad över att vi hade en tro kvar på seger genom hela matchen och vi slutade därmed aldrig jobba hårt vilket till slut lönade sig.

Tankar inför morgondagens match mot Vimmerby?

– När vi mötte Vimmerby senast var det en riktig holmgång och det blir säkert så denna gången också. Jag har stor respekt för Vimmerby och jag hoppas att vi kan steppa upp en nivå jämfört med de senaste matcherna.

Läget i truppen?

– Daniel Håkansson har ett frågetecken bredvid sitt namn men annars bör alla vara tillgängliga.

Lycka till i matchen mot Vimmerby!

– Tack så mycket!