Tisell: “Ska försöka bli ännu bättre!”

Äntligen dags för match igen! Under onsdagskvällen möter Nybro Vikings Tranås på bortais. Nybro Vikings har säkrat sin Allettanplats och Tranås ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen, men spelar fortfarande för att säkra sin plats i Allettan.

Datum: Onsdag den 27 november.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Stiga Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

*Tankar inför morgondagens match mot Tranås?

– Det ska bli kul att lira igen, det har varit ett långt uppehåll nu. Killarna är sugna på att spela, det har jag sett på träningen. Vi ska åka upp till Tranås och göra en bra match. Vi kommer att åka dit och jäklas med dem och vi kommer att möta ett hungrigt Tranås. Det kan bli en svår nöt för oss att knäcka. Jag tycker att vi gjorde en bra match mot Kallinge och jag hoppas att vi ska kunna ta med oss den energin till morgondagens match.

*Hur har träningen med laget sett ut senaste veckan?

– Vi vilade lördagen och söndagen och sedan har vi tränat igen under måndagen och tisdagen. Det har sett bra ut!

*Hur tar ni er an resterande matcher, nu när Allettanplatsen är klar?

– Det är egentligen ingen skillnad, även om vi är klara för Allettan. Vi kommer fortsätta att spela bra och försöka bli ännu bättre! Vi kommer att köra på och kommer inte lägga oss i ide. Killarna är sugna på att spela match och vill inte förlora. Vi kommer inte träna på något speciellt, vi har vårt spelsätt och kommer att hålla oss till det och bygga vidare. Vi håller oss till vårt spel.

*Läget i truppen?

-Alla är spelklara, för första gången denna säsongen tror jag.

*Lycka till i morgondagens match mot Tranås?

-Tack så mycket!