Inför Kalmar

Efter två raka vinster är det åter dags för match och ikväll beger vi oss till Kalmar för att jaga vår tredje raka seger. Inför kvällens match mot Kalmar HC gäller följande förutsättningar.

Matchstart: Fredagen den 29:e november klockan 19.00

Arena: Iffehallen, Kalmar. Vägbeskrivning hit hittar du här!

TV-sändning: Matchen sänds på hockeyettan.tv och länken till denne hittar du här!

Läget i truppen: Till kvällens match kommer följande spelare medverka utav våra lån, #11 Ahlbin Hernod, #12 Joel Werner och #15 Oliver Nilsson. #27 Dennis Finn-Olsson som utgick under Tyringematchen är åter i spel men återkallad till Kristianstad pga avstängningar och skador. Dessutom saknas #26 Hampus Melén då han erhöll ett Match Penalty (automatisk avstängning) i slutet av Halmstadmatchen. Sedan tidigare är #23 Linus Björk (ansiktsskada) och #31 Jonathan Stålberg (knäskada) borta. Matchtruppen spikas under matchdagen.

// David Särnby