Tack för er tid i BHC, Casper och Joonas.

Vi måste tyvärr meddela den tråkiga nyheten att Casper Estola och Joonas Huovinen, har valt att bryta sina kontrakt med Borås Hockey. Det råder ingen oense i beslutet mellan klubben och grabbarna, utan Borås Hockey stöttar dem i deras beslut. De har valt att bryta sina kontrakt av personliga skäl.

Joonas kom till klubben denna säsongen och spelade 15 matcher och gjorde 16 poäng. Hans puckkontroll och snabba skridskoåkning kommer att vara minnesvärd en lång tid framöver! Stort tack för din insats i BHC-tröjan Joonas!

Casper, som har spelat hela sin hockeykarriär i BHC-tröjan, kommer vara otroligt saknad och lämna spår efter sig. Vi tackar dig för alla dina år i klubben och önskar dig all lycka i framtiden. En grabb där hjärtat slog för BHC, ett äkta Lejonhjärta.

Tack för er tid i BHC, Casper och Joonas.

Ta hand om er,
Borås Hockey