Tisell: “Kul match att spela”

Under lördagseftermiddagen är det dags för match igen och det vankas toppmöte i Liljas Arena, då serieettan Nybro Vikings tar emot serietvåan Troja/Ljungby. Det skiljer tre poäng mellan lagen och det blir en strid om vem som kommer att bli serieledare.

Datum: Lördag den 30 november.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena.
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Toppmöte i Liljas arena under lördagseftermiddagen, vad är dina tankar om matchen?

– Det ska bli kul och det kommer säkert bli en härlig inramning. Troja är ett bra lag och det kommer att bli en svår nöt för oss att knäcka. Jag tror att båda lagen kommer att köra på för fullt och det kommer bli en kul match att spela.

Vad tar du med dig ifrån senaste matchen mot Tranås?

– Jag tycker att vi var lite för ojämna i den matchen. Och jag hoppas att vi i denna matchen kommer att slipa bort de misstagen som vi gjorde. Sedan tycker jag att det var skönt att vi fick testa att ta ut målvakten och jaga i underläge.

Läget i truppen?

– Det ser bra ut, bara något frågetecken.

Lycka till i morgondagens match mot Troja!

– Tack så mycket!