MÅLFEST I LEJONKULAN!

Den här viktiga matchen gick båda lagen ut otroligt hårt och den bjöd på det mesta! Fina tacklingar, bra fart och många mål och massor av känslor! Första perioden präglades av många utvisningar och de två resterande perioder var inget undantag. Det märktes att det var en känslofylld match och att man verkligen krigade om poängen. Första perioden kom till att vara något jämn och det slutade 1-1 på tavlan. Men Dalen fick inte hål på Johan fler gånger denna eftermiddag utan det var istället BHC som hade målfest i Lejonkulan och gick segrande med 6-1! Andra raka vinsten för knallekrigarna!

– Vi har bestämt oss om att vi ska ta vara på varje match. Ta så många poäng som möjligt innan jul. Nu blir det inget mer “lära oss av matcher” snack. Utan vi ska tro på oss själva och spela vårt spel och kriga för varandra och ta en match i taget. Vi är så jäkla stolta över killarnas glöd, inställning och lagmoral de senaste veckorna i både träningar och i match. En väldigt välförtjänt serger idag där vi även gör 6 mål! säger tränarna efter matchen.

Matchfakta

Slutresultat: 6-1 (1-1, 2-0, 3-0)
Skott på mål: 30-29
Utvisningsminuter Borås: 39 min (7 x 2 min, 1 x 5 min, 1 x 20 min)
Utvisningsminuter Dalen: 43 min (9 x 2 min, 1 x 5 min, 1 x 20 min)
Domare: Robin Carlsson
Pubilksiffra: 451

Målskyttar och assister:

Första perioden:
09:30 1-0 Roman Andrejev (Philip Svensson, Hugo Bäckman-Ulmgren)

Andra perioden:
06:04 2-1 Aleksei Sibirtsev (Martin Karlsson)
07:09 3-1 Hugo Bäckman Ulmgren (Roni Viirlas, Niclas Svedberg)

Tredje perioden:
01:59 4-1 Gustaf Jonsson (Aleksei Sibirtsev, Niclas Svedberg)
02:34 5-1 Philip Svensson, utan assist
15:34 6-1 Ludvig Jansson (Aleksandr Ossipov, Johan Lantz)

Nästa hemmamatch är onsdagen den 11 december kl. 19:00, då det är säsongens GRATISMATCH! Du kan stödja gratismatchen på gratismatchen.se! Ta med dig din familj, vän, granne, kollega… och se på gratis ishockey i Lejonkulan! Halmstad Hammers står inför motståndet. Varmt välkomna!

Stand up, for Borås Hockey.