Tisell: “Har revanschlust”

Under onsdagskvällen är det återigen dags för match i Liljas arena, då Nybro Vikings tar emot Halmstad Hammers. Ett revanschsuget Nybro Vikings jagar serieledningen efter den tunga förlusten mot Troja Ljungby i den senaste omgången. Halmstad Hammers kommer senast från en seger mot Tyringe.

Datum: Onsdag den 4 december.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena.
Domare: TBD.
Biljetter: FRI ENTRÈ! Bidra gärna till föreningen med en summa / per åskådare som kommer på matchen.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

*Dina tankar om morgondagens match?

– Vi vill studsa tillbaka efter lördagens match mot Troja, som vi inte är nöjda med. Vi har revanschlust.

*Dina tankar kring förra matchen mot Troja?

– Det som hände var att vi kom ut jäkligt bra de första minuterna. Vi var fräscha, tog för oss och hade powerplay, men sedan ger vi dem två mål. Troja hade tre bra målchanser och gjorde mål på alla tre, de var jäkligt beslutsamma. Sedan klarade vi inte av att mentalt vända matchen, dels utifrån hur matchen såg ut, men Troja var också bra. Nu vet vi vart ribban måste ligga om vi ska klara av att slå dem. Det var en nyttig lärdom för oss. Det blev inte den match som vi hade hoppats på.

*Joshua Berger lämnar Nybro Vikings, tittar ni efter någon ersättare?

– När det började bli på gång att han skulle lämna så hade vi ont om forwards och då fanns det utrymme för honom att spela. Men sedan när folk började komma tillbaka, då blev det svårt för honom att ta en plats i laget och han behöver få spela. Joshua har gjort ett jäkligt skönt jobb och är en bra kille. I dagsläget är platsen efter Joshua ingen vi behöver fylla. Det är inte aktuellt.

*Läget i truppen?

– Vi får se hur det blir imorgon, först då tar vi ett hundraprocentigt beslut kring truppen. Det jag vet är att Ilestedt ska vila och läka ut sin skada.

*Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!