Inför Vimmerby

Jakten på Allettan fortsätter!

3 raka vinster, 3 matcher återstår av grundserien 2019/20 och jakten på de sista platserna till Allettan fortsätter. Mörrum Hockey har åter hemmamatch och ikväll tar vi oss an Vimmerby HC i en första del av slutspurten. Följande förutsättningar gäller inför aftonens match i Jössarinken.

Matchstart: Onsdagen den 4:e december klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Uthämtning av matchtröjor: Beställningen av matchtröjorna har kommit och du kan under veckans hemmamatcher hämta och betala dessa i VIP-en under matchdagen.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Till kvällens match kommer följande spelare medverka utav våra lån #12 Joel Werner och #15 Oliver Nilsson. På grund av skador i Kristianstads IK spelar #27 Dennis Finn-Olsson och #11 Ahlbin Hernod där. På skadelistan finns #23 Linus Björk (ansiktsskada), #31 Jonathan Stålberg (knäskada), #16 Marcus Paulsson (mellankroppsskada). #26 Hampus Melén är avstängd ytterligare en match, men är spelklar till Borås hemma på lördag. Matchtruppen spikas under matchdagen.

// David Särnby