Inför Huddinge-Wings

Med endast två omgångar kvar att spela av Hockeyettan Östra så har vi allt i egna händer. Vi behöver ta en poäng till på egen hand, alternativt att Vallentuna förlorar ikväll mot Visby/Roma, då är Allettanplatsen säkrad.

På söndag kommer Wings till Björkängshallen. Ett Wings som även dem krigar om en plats i Allettan efter att ha gjort en riktigt fin säsong som nykomlingar i Hockeyettan. Vi kan räkna med att det kommer bli en riktigt bra hockeymatch med mycket kamp och vilja. För vår del gäller det att fortsätta med vårt spel och bygga vidare på det som vi gjort bra efter den svaga inledningen. Efter åtta raka segrar så finns det inga planer på att bryta den trenden nu.

Gör som vårt ungdomslag, Team 10. Kom och stötta A-laget på plats och skapa en härlig stämning kring matchen. Team 10 hittar ni på sektion C på sittplatsläktaren, våra andra ungdomslag är så klart också varmt välkomna att komma dit och heja och träffa nya vänner i alla åldrar!

Lagom till Allettan så kommer vi att utmana samtliga ungdomslag att tävla mot varandra för att vinna en helkväll med laget på Olearys Heron City. Mer information kommer att komma efter sista seriematchen. Värm upp redan nu!

Välkomna till Björkängshallen nu på söndag. Nedsläpp 16.00

 

Matchsponsorer, Deli Italia, Blomstrande Ting

 

Matchen går att se på webben,

https://embedded.staylive.se/huddingehockey/live/20805

Biljetter hittar ni här,

https://huddinge.propublik.se/biljetter2019