INFÖR MÖRRUM – BHC

Då var det dags för årets sista bortamatch och återigen ner i de djupa skogarna. Denna gången är det Mörrum som står inför motståndet. Pucken släpps kl. 16:00.

– Vi har fortfarande chansen att klättra någon placering i tabellen och få med oss någon extra poäng i Fortsättningsserien efter jul, och det ska vi självklart gå för. Mörrum tappade sin chans till spel i Allettann i matchen senast och är säkert revanschsugna. De kommer också göra allt för att hålla sin sjunde plats i tabellen. De har några poängspelare som vi måste ha extra koll på och ge de så lite utrymme som möjligt. För oss gäller det att höja prestationen individuellt och lagmässigt i spelet, med och utan puck. Idag vill vi se lite “jävlar anamma” under hela matchen av samtliga i laget. Vi måste våga släppa loss från start. I övrigt så har vi justerat lite i femmorna och även i Power Play. Vi hoppas på en positiv effekt av detta, säger huvudtränare Janne Ericson som eftermiddagens match nere i Mörrum.

Frånvarande: Henrik Eriksson, Linus Karlsson och Niclas Svedberg
Tillägg från J20 Elit: Samuel Wälimaa
Korttidskontrakt: Markus Ruuskanen

Livestream: live.hockeyettan.se
Laguppställning: stats.swehockey.se (klicka på vår match och sedan Line Up. Tillgänglig ca. 1h innan matchstart)
Liverapportering/statistik från matchen: stats.swehockey.se

Nu hoppas vi att grabbarna får med sig alla tre poäng hem till Borås!