Inför sista serieomgången mot Borlänge

Ikväll är det dags för den sista omgången av ATG Hockey Ettan Västra och för Forshagas del innebär det hemmamatch mot tabelltvåan Borlänge HF.

I kampen om bonuspoäng är läget så att Linden ligger förnärvarande på 6:e platsen med 31 poäng och +-0 i målskillnad, Forshaga, 7:e plats, 29 poäng, +2 och Nyköping 8:e plats, 29 poäng, -2.
Linden möter ikväll Köping borta och Nyköping möter Surahammar hemma. En seger idag är med andra ord ett måste för att kunna nå 6:e platsen och få med sig maximala 6 bonuspoäng till fortsättningsserien.

Christer Larsson (lagledare, sportchef, ordförande mm.):
-“Välkomna till en match som betyder mycket för oss i Forshaga IF.
Först och främst handlar det om tre poäng, men det handlar också om hur många poäng vi tar med oss in i fortsättningsserien efter jul. Matchen är också ett avstamp med vårt nya tränarteam och vi vill hälsa Dennis Hall välkommen till oss. Vi hoppas kunna lägga den sämre insatsen mot Linden borta i söndags bakom oss, sätta högsta fart från början och fullfölja vår gameplan. Borlänge är ett mycket bra lag och blir en bra värdemätare för oss inför omstarten, en liten extra gnista i matchen är att Dennis tränade Borlänge så sent som förra säsongen, så han kommer säkert extra laddad till matchen. Så ge oss nu lite extra stöd från läktaren, så ger vi dalmasarna en riktigt sur julklapp.
Slutligen vill jag önska er en riktig God Jul så syns vi på Ängevi igen när skinkan och gröten är uppäten.”