Två nya år för Oscar Josefsson!

HC Dalen är glada över att kunna presentera att vi har kommit överens med Oscar Josefsson om en kontraktsförlängning som sträcker sig över de kommande två säsongerna.
-Jag trivs väldigt bra i HC Dalen och valet att förlänga var inte svårt att ta säger Oscar Josefsson.

Oscar Josefsson anslöt från IK Oskarshamn säsongen 18-19. Där stod han för en poängstark säsong med 25 poäng på 36 spelade matcher. Nuvarande säsong har poängmässigt även den varit väldigt stark med 16 poäng på hittills 20 spelade matcher, vilket gör att han leder lagets interna poängliga. Att Oscar valt att förlänga kontraktet med ytterligare två år är något som Dalens tränare Per Gustafsson är oerhört glad över.

-Ser man till Oscars poängskörd under säsongerna så förstår man vilken spelare han är. Det är inte lätt att hitta en sådan spelare på marknaden. Oscar och vi har velat förlänga kontraktet från början så det var inte svårt att komma överens när samtal väl inleddes. Att förlänga med Oscar redan nu visar lite vilken bra stämning vi har i laget och det sänder väldigt bra signaler inför framtiden.

Trots att laget inte tog sig direkt till allettan så är Oscar inte missnöjd med lagets prestation under höstserien och framtiden ser ljus ut för Dalen som till stor del bestod av nya spelare inför säsongen.

-I många matcher så föll vi på målsnöret och resultaten speglade inte matchen i helhet. Det var några få uddamålsförluster som i slutändan blev väldigt kostsamma. Sen är det viktigt att komma ihåg att det var 14 nya spelare innan säsongen drog igång. Det tar tid att få ihop ett lag bestående av så många nya spelare och vi har alla kvaliteter som behövs för att vara med och kriga i toppen när truppen är helt sammansvetsad. Jag känner att jag gör framsteg varje dag och klubben ger mig rätt förutsättningar för att ta nästa steg att bli en ännu bättre ishockeyspelare. Jag är oerhört stolt och glad över att få representera Dalen i ytterligare två år. Fakta för Oscar finns här!

Piotr Arvidsson
Media & Kommunikation
HC Dalen