INFÖR DERBYT IKVÄLL

Efter den senaste storvinsten i Lejonkulan så hoppas vi på att vi blir ännufler på läktaren ikväll! Det vankas derby när Kungsbackalaget Hanhals gästar. Passa på att ta med någon du känner och se på rolig och fartfylld hockey i ATG Hockeyettan. Varmt välkomna till Lejonkulan, nedsläpp kl. 19:00 ikväll!

– Match med derbykaraktär. Det är alltid lite speciellt att möta Hanhals. Det blir troligen en jämn och tät match. Vi ska vara med från start och som vanligt hålla oss till vårt spel. Killarna är riktigt sugna på match och ser fram emot kvällens drabbning, säger tränarna om kvällens derby.

Frånvarande:
Linus Karlsson, skadad.

Tillägg från J20 Elit:
David Kozma, forward

Biljetter: BHCshop.se
Livestream: live.hockeyettan.se
Laguppställning: stats.swehockey.se (klicka på vår match och sedan Line Up. Tillgänglig ca. 1h innan matchstart)
Liverapportering/statistik från matchen: stats.swehockey.se

Vi ses i Lejonkulan ikväll! GO HC!