Lindlöven knep extrapoängen mot Hudiksvall

Lindlöven tog två poäng i bortamatchen mot Hudiksvall, segersiffrorna skrevs till 4-5 efter straffläggning.

Bra första period av Lindlöven trots chockstarten av Hudik med 1-0 efter 14 sekunder. Efter Hudiks mål var det darrigt några minuter men efter att Jesper Broeng hade kvitterat till 1-1 efter 3.41 kom Lindlöven in mer och mer i matchen.

Man tog även ledningen med 1-2 i power play, klockan stod då på 13.44, det var Erik Broman som styrde in ett skott från Philip Nyberg. En ställning som stod sig perioden ut.
Erik Broman ökade Lindlövens ledning till 1-3 efter 4,56 i den andra perioden. Hudik reducerade till 2-3 efter 9,34 ett mål som inte borde godkänts då Danne Eriksson hade pucken under plockhandsken innan den slogs lös.

Trots att domaren påvisar mål så väljer han i efterhand att döma bort det som alla trodde var Lindlövens 2-4 mål. Några onödiga utvisningar senare var kvitteringen ett faktum.  Efter 19.16 slog  Markus Kinisjärvi in 3-3.

Hudiksvall tog ledningen efter 25 sekunder i den tredje perioden målskytt var återigen Markus Kinisjärvi. Lindlöven gav aldrig upp utan fortsatte att jobba stenhårt och kunde kvittera genom Wilson Johansson, ett resultat som stod sig perioden ut.

I förlängningen hade Hudik det mesta men förlängningen blev mållös och Jesper Broeng kunde sedan lägga in den avgörande straffen.

Grymt bra bortamatch av ett hårt arbetande Lindlöven som aldrig gav upp trots flera motgångar under matchen. Nästa match är på söndag borta mot Östersund