Brödernas/Väsby vann match 1

Första perioden var en riktigt tempostark period där spelet går fram och tillbaka, det är Lindlöven tar ledningen med 1-0 genom Tobias Sjökvist ass Forsmark och Geest tid 6.21. Spelet böljar fortsatt fram och tillbaka med chanser åt båda håll men det blir ändå Lindlöven som gör 2-0 genom Tobias Sjökvist igen ass Jonsson , Jämsén tid 16.53. Bra period av Lindlöven.

I den andra perioden kommer Väsby ut och trycker ner Lindlöven i egen zon, de skapar chanser hej vilt och Lindlöven spelarna stressar och tappar puckar. 1-2 kommer följaktligen genom Jacob Spångberg ass Rudslätt och Wassenius tid 27.15. Det fortsätter i samma stil och 2-2 kommer genom Nicklas Nousiainen ass Spångberg tid 36.31. Det blev efter det lite bättre från hemmalaget men perioden definitivt till Väsby.

Lindlöven kommer ut och gör 3-2 ganska omgående i den tredje perioden genom…. Javisst Tobias Sjökvist ass Jonsson och Jämsén tid 40.43 men Väsby kvitterar omgående genom Joni Nikko ass Carlqvist och Lindevall tid 41.32. Sedan tar Väsby ledningen med 3-4 genom Jeremias Lindevall ass Nikko samt Spångberg tid 45.10 och det känns som luften går ur Lindlöven 47.23 gör Väsby 3-5 i powerplay genom Joni Nikko ass Rydström samt Lindevall. Perioden spelas av och när Lindlöven rycker ut Frykholm gör Väsby 3-6 genom Carl Vassenius ass Rudslätt. Nya tag i morgon då lagen möts igen 18.00