Inför kvällens match: Tyringe-BHC

Det är fredag och en viktig bortamatch ikväll. I skrivande stund sitter nu BHC på bussen ner till Tyringe för att kriga om 3 poäng. En viktig match för båda lagen, så det blir sannerligen en tuff match. Nedsläpp i Tyrs Hov kl. 19:00.

– Oavsett hur säsongen har sett ut tidigare för Tyringe, så är det helt nya förutsättningar nu efter jul. Varje match är oerhört viktig och det finns inga lätta matcher oavsett motstånd. Det är mycket som står på spel nu, där även anspänningen är högre. Ikväll gäller det att våga och gå in med rätt inställning från start. Vi vet vad som krävs av oss, i varje match, så det gäller att vara ödmjuka, jobba hårt i varje byte och hålla oss till vår spelidé, säger tränarna om fredagens bortamatch.

Frånvarande:
Linus Karlsson, skadad.
Hugo Bäckman-Ulmgren, skadad.

Tillägg från J20 Elit:
David Kozma, forward.

Livestream: live.hockeyettan.se
Laguppställning:
Liverapportering/statistik från matchen:

Nu önskar vi grabbarna ett stort lycka till i kvällens match i Tyringe! GO HC!