Tisell: “Måste stålsätta sig”

Under söndagseftermiddagen är det dags för ännu en bortamatch, då Nybro Vikings ställs mot Kallinge/Ronneby IF på bortais. Nybro kommer senast från en bortaseger mot Troja medan Kallinge kommer från en förlust borta mot Skövde. Det är jämnt i serien och tre nya poäng står på spel i Soft Center Arena under söndagen.

Datum: Söndag den 12 januari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Soft Center Arena
Supporterbuss: Läs mer här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

*Dina tankar inför morgondagens match mot Kallinge/Ronneby IF?

-Jag tycker att vi gör en skön match senast mot Troja och jag vill att vi spinner vidare på den matchen. Vi gjorde ett väldigt bra jobb över hela banan, både framåt och bakåt. För att lyckas imorgon och framöver gäller det att vara konsekventa och gör om samma jobb igen. Alla måste stålsätta sig. Vi har ju mött Kallinge tre, fyra gånger, vi känner varandra väl. Det kommer att bli en jämn tillställning.

*Hur är det med Alfred Andersson?

-Jo, det är bättre med honom, men han är såklart inte aktuell för spel. Han är på gång, men måste få ordning på grejerna först. Han kommer att vara borta på obestämd tid.

*Övrigt i truppen, är alla tillgängliga i morgondagens match?

-Vi får se, vi kommer stämma av i morgon och se hur det ser ut och vilka som ska vara med.

*Lycka till i morgondagens match!

-Tack så mycket!