INFÖR DAGENS MATCH: VIMMERBY – BHC

Andra bortamatchen för denna helgen äger rum kl. 16:00 i eftermiddag. Vimmerby har en stark inledning av fortsättningsserien och ligger just nu först i tabellen, men som bekant så kan allt hända i hockey och denna matchen är inget undantag. Det har varit jämna och bra matcher i tidigare möten mot Vimmerby och vi kan räkna med en tuff och tight match även idag.

– Idag är det ny match med nya förutsättningar. Vi har återhämtat oss bra sedan matchen i fredags och tar med oss det vi gjorde bra därifrån, speciellt tredje perioden där vi verkligen fick visa vårt spel. Vi kommer att gå in hårt från början och sätta press på Vimmerby från start, säger tränarna om eftermiddagens match.

Frånvarande:
Linus Karlsson, skadad.
Hugo Bäckman-Ulmgren, skadad.

Tillägg från J20 Elit:
David Kozma, forward.

Livestream: live.hockeyettan.se
Laguppställning: stats.swehockey.se (klicka på vår match och sedan Line Up. Tillgänglig ca. 1h innan matchstart)
Liverapportering/statistik från matchen: stats.swehockey.se

Nu önskar vi grabbarna ett stort lycka till i eftermiddagens match nere i Vimmerby! GO HC!