ons 19 feb Slut
Hockeylag KLR 4
Hockeylag MRM 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag KUM 2
Hockeylag NYK 5
ons 19 feb Slut
Hockeylag FOR 4
Hockeylag SUR 0
ons 19 feb Slut
Hockeylag MAL 6
Hockeylag LND 5
ons 19 feb Slut
Hockeylag PIT 2
Hockeylag KIR 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag TEG 3
Hockeylag BOD 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag STR 10
Hockeylag SHC 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag SEG 2
Hockeylag WIN 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag ESK 5
Hockeylag HIF 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag VHC 3
Hockeylag ORN 6
ons 19 feb Slut
Hockeylag LIN 2
Hockeylag BHF 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag OIK 0
Hockeylag VSB 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag HHC 8
Hockeylag VBK 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag GRU 2
Hockeylag SIK 12
ons 19 feb Slut
Hockeylag HAH 2
Hockeylag KRIF 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag NYB 2
Hockeylag MAR 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag VRH 2
Hockeylag TRO 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag TRA 0
Hockeylag HUD 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag DAL 4
Hockeylag TYR 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag BOR 1
Hockeylag VIM 6
tor 20 feb Slut
Hockeylag LEJ 1
Hockeylag KAL 4
tis 25 feb 19:00
Hockeylag HAH -
Hockeylag VSB -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -

Nybro ny tvåa i Allettan – vann rysare mot Skövde

Nybro Vikings besegrade Skövde IK med 3-2 i Liljas Arena under söndagseftermiddagen. En seger som innebär att Nybro avancerar till andra plats i tabellen.

Under söndagseftermiddagen gästade Skövde IK Liljas Arena för omgång nummer 8 i Allettan Södra. Vi får se ett frejdigt hemmalag komma ut med bra fart under skridskorna och få till fina anfall mot tidigare Vikings-målvakten Hugo Fagerblom i borta kassen. Efter halva första perioden spelad bryter Markus Palmberg en passning i egen zon och får fram pucken till en helt fri Alex Ek som kan göra 1-0 till Nybro. Bara ca minuten efter ledningsmålet trampar snabbskrinnaren Viktor Lennartsson genom Skövdeförsvaret och gör även 2-0 till hemmalaget. Skövde skapar också lägen framåt och pressar Nybroförsvaret högt upp i banan. Det ger till slut utdelning när man vinner pucken i offensiv zon och kan reducera till 2-1 i slutet av perioden.

I den andra perioden dröjer det bara minuten innan Skövde är ikapp på resultattavlan när kvitteringen till 2-2 kommer. Efter det så böljar det fram och tillbaka men det är ändå Skövde som får till längst anfall och känns närmast ett ledningsmål. Men Nybro jobbar sig tillbaka in i matchen och lyfter upp spelet och drygt halvvägs in i matchen är det istället hemmalaget som återigen tar ledningen genom Alex Ek i powerplay. En fortsatt jämn hockeymatch efter två spelade perioder och spännande inför den avgörande perioden.

I den tredje perioden fortsätter båda lagen att skapa lägen och det är fortsatt högt tempo och mycket intensitet i matchen. I de båda tidigare perioderna resulterade det till slut i mål för båda lagen men matchens sista period blir mållös. Skövde jagar en kvittering och tar också ut målvakten i slutet av matchen men Nybro står emot och bärgar tre sköna poäng som innebär att Nybro avancerar till en andraplats i tabellen.

För Vikings del väntar nu två bortamatcher med start på onsdag 22 januari då vi gästar Mariestad BoIS och sedan på lördag den 25 januari då vi gästar Halmstad HF.