Inför kvällens match: Borås – Mörrum

Då var det dags! Match hemma i Lejonkulan ikväll. BHC är riktigt laddade inför drabbningen och det har såklart gett extra energi från den fina insatsen mot Dalen i söndags, när Adam Höglund storspelade i mål och man tog tre poäng och vann med 2-1, mycket rättvist. Ikväll är det Mörrum som står inför motståndet. Det är det tredje och sista mötet.

– Vi höll oss till gameplan i söndags och fullföljde den hela matchen igenom på ett väldigt bra sätt. Vi vill tacka alla inlånade spelare som ställde upp till 100% och gjorde att vi kunde spela med fullt manskap och hålla upp energin hela matchen igenom. Det bidrog till riktig skön vinst. Även stort tack till boråsarna som tog sig till Dalen för att stötta oss, säger tränarna om matchen mot Dalen.

Ikväll står Mörrum inför motsåndet, hur går snacket?

– Det har bjudits på många mål lagen i mellan tidigare matcher, men vi tror att det kommer att tajta till sig i kvällens match. Som alltid så måste vi vara på tårna från start och ha rätt skärpa. Vi tar givetvis med oss laginsatsen och det uppoffrande spelet från matchen mot Dalen, till kvällens match.

Frånvarande:
Gustaf Jonsson
Linus Karlsson
Simon Westlund
Aleksei Sibirtsev
Niclas Svedberg

Tillägg från J20 Elit:
William Nordström, forward.
Samuel Wälimaa, forward.

Biljetter: BHCshop.se
Livestream: live.hockeyettan.se
Laguppställning: stats.swehockey.se (klicka på vår match och sedan Line Up. Tillgänglig ca. 1h innan matchstart)
Liverapportering/statistik från matchen: stats.swehockey.se

Nu går vi för andra raka vinsten! GO HC!