Hockeyfest och fri entré mellan Huddinge-Visby/Roma

HOCKEYFEST & FRI ENTRÉ!

Det är två omgångar kvar att spela av AllEttan Södra och nu på lördag kommer Visby/Roma till Björkängshallen.

Ett lag som vi inte besegrat den här säsongen än. Det har varit tuffa och tighta matcher, precis som det ska vara lagen emellan, men där laget från ön som har stått som segrare vid de tre tidigare tillfällena. Nu är det ny match och vi har fortfarande chans att vinna serien, men vi har det inte i egna händer.

För vår del gäller det att ta maxpoäng och hoppas att de andra resultaten går med oss. Det handlar om att göra rätt saker och minimera misstagen. Mål vet vi att vi kan göra, men det gäller att få till försvarsspelet. Då kommer det öppna upp sig för ett bra anfallsspel ändå.

Just den här dagen som vi valt att kalla för Hockeyfesten, har vi fri entré!

Detta har gjorts möjligt då våra fantastisk partners och privatpersoner är med och stöttar klubben ekonomiskt. I år har vi också inlett ett samarbete med AjaBajaCancer och klubben har därför valt att den här dagen kommer en del av intäkterna gå oavkortat till deras fantastiska arbete med familjer där barn har drabbats av cancer. Läs mer på deras hemsida här!

För föreningens del är detta en väldigt viktig och värdefull dag, då våra partners och privatpersoner går in och stöttar klubben ekonomiskt för varje åskådare som tar sig till Björkängshallen.

I samband med Hockeyfesten vill vi i Huddinge IK också visa upp vår stora ungdoms- och juniorverksamhet. Alla ungdomsspelare och ledare för hockey- och innebandysektionen kommer därför vara iklädda röda matchtröjor och ledarjackor. Själva presentationen av samtliga lag kommer att ske på isen i peridopausen mellan den första och andra perioden.

Inträdet är GRATIS!

Men boka gärna din plats i förväg här!

“Hockeybaren” kommer även finnas på plats den här dagen under storbildsskärmen på kortsidan!

Vi siktar såklart på ”lapp på luckan”

Nedsläpp 16.00 i Björkängshallen, varmt välkomna!

Här är våra fantastiska partners och privatpersoner som är med och stöttar Hockeyfesten!