Inför Tyringe

Fullsatt VIP, nytt ansikte i hemmalaget och säsongens näst sista hemmamatch på Jössarinken. Det finns många anledningar till att ta chansen och se på bra hockey ikväll då vi gästas av Tyringe. Följande förutsättningar gäller inför fredagskvällens drabbning.

Matchstart: Fredagen den 14:e februari klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Läget i truppen ser ut enligt följande. #16 Marcus Paulsson saknas säsongen ut då han lånats ut till SHL-klubben Växjö Lakers. Skadefrånvaro finns på #45 Hampus Henriksson och #91 Jesper Hultberg. Till kvällens match finns lånen #15 Oliver Nilsson (Tingsryds AIF), #27 Dennis Finn-Olsson och #11 Albin Hernod med. Ett nytt ansikte finns på Jössarinken för aftonen, nämligen den ryske forwarden Alexander Skladnichenko. Alexander kommer närmst från Olofströms IK. Vi tackar Olofström för ett bra samarbete.

Varmt välkomna till Jössarinken ikväll!

// David Särnby