Bois förstärker med tre spelare

Bois sportchef Calle Johansson har idag gjort klart med tre spelare. Här följer namnen samt kommentarer om spelarna från sportchefen själv.

Adam Willig, center (Hanhals):

”Adam har ungefär 350 hockeyettanmatcher i ryggsäcken och är en Mariestadskille från början. Han spelar uppoffrande med stort hjärta för Bois. Han kan både spela ytter och center, är väldigt duktig i boxplay och har offensiva kvaliteter. En stabil hockeyettanspelare med moderklubb Bois vilket vi sätter stort värde i.”

Adam kom tvåa i Hanhals interna poängliga (red anm).

Philip Elgestål, forward (Hanhals)

”Snabb spelare, en riktig snidare. Har under säsongen varit poängbäst i Hanhals. Adam och Philip har spelat ihop i Hanhals, hans styrka är snabbheten och sinnet för mål. Philip och Adam har spelat i samma kedja under säsongen och hittar varandra bra.”

Båda spelarna ansluter till matchen imorgon och är aktuella för spel i söndagens möte med Halmstad.

Bois har också valt att signa målvakten Gustav Bågenvik, (Grums) som reserv på bortaplan:

”Vi är supernöjda med att ha signat Gustav som reservmålvakt på bortaplan, han finns tillgänglig ifall vi får skada på någon av våra målvakter. Gustav är en stabil hockeyettanmålvakt, som stått två matcher mot oss och gjort det bra i vinter”.

Calle Johansson summerar läget:

”Nu har vi breddat upp laget för att ge det en ärlig chans. Vi har drabbats av en del skador men det ser positivt ut, så jag tror det kommer blir riktigt bra det här med dessa förstärkningar.”

Hemsidan återkommer med intervjuer med spelarna under kvällen.