VI PRESENTERAR SUPPORTERSPELARNA!

Tack vare alla era fantastiska insatser så har ni gjort det möjligt för oss att förstärka truppen inför kvalet att hålla oss kvar i Hockeyettan 20/21. Med dessa interna medel och med alla era stora supporterhjärtan har vi nu kunnat göra klart med två rutinerade spelare. Det hade givetvis heller inte varit genomförbart om det inte vore för det fina samarbetet med Kalmar HC och HC Dalen!

Från Kalmar HC, så har vi gjort klart med backen Marcus Lundberg som ska förstärka truppen under kvalet.

Från HC Dalen, så har vi gjort klart med forwarden Markus Näslund som ska förstärka truppen under kvalet, han spelar sin första match i BHC-tröjan imorgon, borta mot Tyringe.

Glädjande är också att vi har fått förstärkning i samarbete med Nittorps IK, där vi lånar in två grabbar som spelade sina första matcher i BHC under gårdagens match mot Hanhals. Det är backen Niklas Persson och forwarden Robin Uhr. Vi tackar Nittorps IK för det fina samarbetet och önskar grabbarna ett stort lycka till i BHC-tröjorna!

Ännu en gång så vill v i riktiga ett stort tack till alla er som har skänkt pengar till Supporterspelareoch gjort dessa förstärkningar möjliga! Tillsammans ska vi klara detta och spela i Hockeyettan säsongen 20/21!

Borås Hockey