BHC – Vänersborg 1-4

Gårdagens match resulterade i förlust för Borås när Vänersborg gästade i den inledande kvalmatchen. BHC kom inte alls upp i det spel som vi har fått se under säsongen och Vänersborg kunde rättvist gå segrande ur efter 60 spelade minuter. Det här är en match man helst vill glömma, men som man bör ta lärdom från.

– Vi kommer inte alls upp i vårt spel, kanske är vi tagna av stundens allvar. Men en sak säkert, ingen är nöjd med gårdagens prestation. Samtidigt ska ingen skugga falla över spelarna. Det är vårt ansvar som tränare att se till att killarna är påkopplade på rätt sätt när pucken släpps, säger tränarna om förlusten mot Vänersborg.

Matchfakta Borås – Vänersborg

Slutresultat: 1-4 (0-1, 1-1, 0-2) sista målet i tom målbur
Skott på mål: 44-26
Utvisningsminuter Borås: 7 x 2 min.
Utvisningsminuter Vänersborg: 6 x 2 min, 1 x 5 min, 1 x 20 min.
Domare: Mikael Söderlund
Publiksiffra: 623

Målskyttar och assister:

Första perioden:
Inga mål av Borås första perioden.

Andra perioden:
08:30 1-2 Melwin Sundén (Oscar Ribbnäs, Hugo Bäckman-Ulmgren)

Tredje perioden:
Inga mål av Borås tredje perioden.

Nästa match i kvalet spelas nu på onsdag, då borta mot Osby. Pucken släpps kl. 19:00.