Inför kvällens match: Osby – BHC

Dags för den andra kvalmatchen. Denna gången står Osby inför motståndet. I skrivande stund sitter just nu laget på bussen och är väldigt laddade inför match. Pucken släpps kl. 19:00. Någon information om en eventuell livesändning av matchen har vi dessvärre inte, skulle matchen livesändas, läggs detta ut på hemsida och sociala medier.

– Osby är ett helt nytt lag för oss, vilket ska bli en rolig utmaning. Vi kommer vara inställda på krig genom hela matchen där vi ska vara med från start. Det är dags att studsa tillbaka nu och spela vårt spel från början. Det var så klart en mentalt jobbig match hemma senast vilket gjorde att vi inte var helt påkopplade, det är ingenting man kan skylla på dock. Idag är det en ny match med nya förutsättningar. Idag lägger vi fullt fokus från start och kommer bjuda upp till kamp, säger tränarna om kvällens match borta mot Osby.

Frånvarande:
Linus Karlsson
Simon Westlund
Adam Höglund
Aleksandr Ossipov
Roman Andrejev
Martin Karlsson
Robin Uhr

Sjukdomar och skador har drabbats i laget. Nya skador tillkom under matchen mot Vänersborg och killarna tar dag för dag. Vi hoppas att de spelarna som drabbats av sjudomar tillfrisknar snart!

Tillägg från J20 Elit:
William Nordström, forward.

Laguppställning: stats.swehockey.se (klicka på vår match och sedan Line Up. Tillgänglig ca. 1h innan matchstart)
Liverapportering/statistik från matchen: stats.swehockey.se

Nu önskar vi boråsarna ett stort lycka till nere i Osby ikväll!