Borås: Fortsatt spel inför tomma läktare!

För att stoppa spridningen av coronaviruset har Regeringen beslutat att evenemang som inkluderar över 500 personer inte får hållas. SHL och HockeyAllsvenskan har beslutat att spela för tomma läktare. Som så många andra klubbar, har Borås Hockeys styrelse nu valt att efterfölja detta beslut och väljer härmed att i fortsättningen spela inför tomma läktare. Hur länge detta kommer pågå, är i dagsläget oklart och helt beroende av riskerna. Styrelsen väljer att ta detta samhällsansvar och spela inför tomma läktare för att inte riskera spridning av viruset. Gränsen på 500 personer nås snabbt när vi slår samman hela organisationen med B-hallen, vilket skulle resultera i att vi inte skulle kunna ha full kontroll på att det vistas endast 500 personer i hela arenan, och det är en risk vi inte vill ta.

Detta kommer slå oerhört hårt på oss ekonomiskt. I den situation vi är i nu så är varje krona oerhört viktig. Att spela inför tomma läktare är en oerhört stor förlust för hela föreningen och det kommer att slå hårt på oss.

Därför vädjar vi nu om Din hjälp!

Det du kan göra för att stödja klubben och vår verksamhet, som liksom många andra klubbar gör som t.ex. Modo och Björklöven, är att ändå köpa en biljett! Detta gör du på BHCshop.se

******VI HAR SÄNKT BILJETTPRISET TILL 50KR!!*******
HJÄLP OSS ATT FYLLA ARENAN!!!

Visa ditt stöd genom att köpa biljett på BHCshop.se

Du kan även swisha in valfri summa (dock helst minst 20kr) till
123 539 35 33

Du kommer kunna streama matchen på live.hockeyettan.se, men det kommer inte generera klubben i någon ekonomisk vinning, utan våran ekonomiska vinning ligger i publikintäkter och kioskintäkter under match. Därför är det oerhört viktigt att du gör det du kan göra, för att hjälpa klubben ekonomiskt!

Vi kommer även ta ställning till er som har köpt samtliga 5 hemmamatcher. Om ni önskar att få tillbaka era pengar (för de 4 återstående matcher, dvs 400kr) så ska ni givetvis få det! Skicka då ett mail till [email protected].

Nu går vi samman och stöttar laget på det bästa sätt vi kan!
Välkomna in på BHCshop.se och köp era biljetter!

Hälsan går före allt!
STORT TACK FÖR ER FÖRSTÅELSE!