Lagbygget 2020/2021 – Forward kritar nytt

Med sina 16 mål blev han Segeltorps bäste målskytt förra säsongen. Nu har Sören Dietz-Larsen skrivit på för en ny säsong i Torpet.
– Det ska bli riktigt spännande med en säsong till i Segeltorp. Jag tvekade inte en sekund, säger Dietz-Larsen.

Den danske rightfattade forwarden kom till Segeltorp inför förra säsongen efter att tidigare ha spelat juniorhockey i bland annat Malmö Redhawks och IK Oskarshamn. Under sin första ordentliga seniorsäsong så bidrog han starkt till Torpets offensiv och han noterades för 16 mål och totalt 19 poäng på 36 matcher.
– Jag är säker på vi som lag kommer att ta stora kliv den kommande säsongen. Det här är en fantastiskt chans för mig att få fortsätta att utvecklas i en professionell miljö. Så tvekade inte en sekund på skriva på ett nytt kontrakt, säger Sören Dietz-Larsen.

Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen säger så här om att få behålla sin danska dynamit:
– Sören är en ambitiös och seriös kille som vill mycket med sin hockey. Som spelare är han bra på skridskorna, stark, väldigt allround och han har ett av Hockeyettans bästa skott. Vi hoppas att han kan ta ytterligare kliv framåt den kommande säsongen.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Torpets lagbygge 2020/2021

Målvakter

Backar
Filip Lindgren – Kontrakt över 2020/2021
Ludvig Georgsson – Kontrakt över 2020/2021

Forwards
Oskar Ahlholm – Kontrakt över 2020/2021
Sören Dietz-Larsen – Kontrakt över 2020/2021

Ledarstab
Joakim Gustafsson, huvudtränare – Kontrakt över 2020/2021
Jesper Eriksen, assisterande tränare – Kontrakt över 2020/2021