Stark lagmoral gav två pinnar

En på förhand svår bortamatch blev en riktig pärs. Första perioden kändes relativt lugn med ett övertag för Torpet och en uddamålsledning i paus. I andra kommer hemmalaget ut med en helt annan beslutsamhet och vänder på steken, underläge 3-1 efter andra. I tredje kämpar vi oss tillbaka, först till 3-2 och sen kvittering till 3-3 sent i 3:e. Oavgjort efter tredje och fortfarande lika efter övertid. I straffläggningen är Simon Fredriksson den ende som gör mål och Torpet lyckas vinna och åka hem med två poäng! STARKT!

Torpets mål:

0-1 Tristan Magnusson (Blom, Isén)

3-2 Edvin Isén (Dahlin, Berglund)

3-3 William Hedman (Isén, Dahlbeck)

3-4 Simon Fredriksson

Detta visste du inte om spelarna i Segeltorp * ”Lagets partyprins” * Berättar om lagkamraterna * ”Håller Stockholms gator vakna” * ”Slutar med att pengarna swishas över…”