Ström stannar i SIK

Den hårt jobbande centern Jonathan Ström har skrivit på ett kontrakt för ytterligare en säsong i Skövde IK.

Jonathan som kom till SIK inför den gångna säsongen från Köping och snabbt fann sig till rätta på hovet, går därmed in på sin andra säsong i klubben. Centern hade bra säsong i fjol där han förutom hårt jobb och en hel del poäng, placerade sig högt upp i Alletans plus/minus ligan, trots lagets undanskymda tabellplacering.

Klubbchefen Anders Lundström är nöjd med signeringen.

-Ström är en kanonkille som levererar ett utomordentligt hårt jobb varje dag, och är väldigt viktig för vårt lag. Han är en av motorerna i vårt sätt att spela, och ger alltid 1oo%, både på träning och match.

Skövde IK hälsar Ström välkommen tillbaka för en ny säsong, och meddelar också att laget dragit igång försäsongsträningen inför säsongen 20/21 i den utsträckning som går, utefter de restriktioner som finns.