Axel förlänger

Backen Axel Abrahamsson har förlängt sitt kontrakt med moderklubben med ytterligare en säsong.

Den oömme backen har representerat moderklubben sen  dag ett fram till nu under sin hockeykarriär och har sin trots sin unga ålder på 22 år, redan hunnit med att spela över 170 seriematcher för SIK:s A-lag.

Axel är såklart en viktig kugge i vårt lag med sin uppoffrande spelstil och sitt sätt att sätta laget i första hand. Han har trots att han inte är så gammal mycket rutin från både föreningen och spel på denna nivå, och bidrar mycket både på träning och match i sitt sätt att spela och som den person han är i omklädningsrummet, säger klubbchefen Anders Lundström i ett utlåtande kring signeringen.

Axel och de övriga spelarna har som tidigare meddelat börjat dra igång träningen för kommande säsong, och inom kort räknar vi med att hemsidan kan göra en uppdatering och rapport från ledare och spelare lite kring vad laget sysslar med i dessa tider, fyllda av restriktioner och smittskyddstänk i träningsutövandena.