Borås: Han gör sin fjärde säsong i klubben! “vill göra mina barn stolta”

Aleksandr Ossipov, skrev förra säsongen ett tvåårskontrakt med klubben. Nu går han alltså för sin fjärde säsong i Borås. I Aleksandr har vi lojal spelare som besitter ett stort lugn på och utanför isen. Aleksandr har mycket rutin och erfarenhet och bidrar med mycket i laget. Han har ett stort hjärta för föreningen och trivs väldigt bra i staden och i Borås Hockey.

Vad är dina tankar om säsongen som varit?
– Tycker vi var med i alla matcher och fick skrälla då och då, förlorade många täta matcher. Därför fick vi inte självförtroendet med oss, trots att vi hade ett individuellt skickliga individer. Jag tycker inte vi fick den utdelning som vi förtjänade. Trots mindre lyckad säsong, så hade vi det väldigt roligt som en grupp och vi var enade i vårt tänk.

Vad tar du med dig från den föregående säsongen?
– Att varje match är jämn och tuff, finns inga dåliga lag överhuvudtaget. Och man måste spela smart och inte bara “köra på”. Man måste jobba som en enhet på riktigt, förstå varför man gör en eller en annan sak på planen och följa gameplan och grundtanken.

Vad ser du fram emot den kommande säsongen?
– Att vi gör steg framåt som klubb, både sportmässigt och ekonomiskt. Själv vill jag bidra mer framåt denna säsongen och vill bära mer ansvar. Det gäller även att va förberedd fysisk och mentalt när pucken släpps.

Vad är det som driver dig till att spela hockey?
– Jag bara älskar spelet, as simple as that. Sen vill jag göra mina barn stolta och vara bra inför dom, när de vet vad jag sysslar med. Jag har en dröm om att spela med sonen i samma lag om 12-13 år. Och jag älskar att äta gott och mycket, och ändå kunna hålla mig i form. Det är en av anledningen jag håller på med hockey.

Vad är det bästa med att representera Borås Hockey?
– Jag älskar allt stöd, intresset och kärleken från BHC’s supportrar. Det gör mig stolt och ger mig kraft att kämpa och kriga i varje match.