Skövde: Lukas har förlängt.

Centern Lukas Johansson har kritat på för en ny säsong i SIK.

Lukas som kom till Siken från HV71:s organisation inför säsongen 2018/2019, kommer därmed kliva in på sin 3:e säsong i Skövde IK.

Den hårt jobbande centern hade en bra säsong under den förra där han mäktade med hela 12 mål och därmed blev delad trea i målligan med Dennis Santesson bakom klubbens två stora skarprättare under 19/20, Henrik Thegel och Alexander Henriksson.

Lukas har utvecklats mycket under den gångna säsongen, och har anpassat sig till A-lags hockeyn på ett riktigt bra sätt. Vi är väldigt nöjda med hans arbete över hela banan och det faktum att han är användbar på många platser, och i olika spelformer, gör att han är en viktig kugge i maskineriet. Sen fick han igång målskyttet under den gångna säsongen och är med sin skicklighet på styrningar och spelet runt buren ett ständigt hot, säger klubbchefen Anders Lundström i en kommentar till hemsidan.

Laget börjar ta form allt mer, och hemsidan längtar allt mer, efter att det ska bli dags att släppa pucken på hovet igen.