Oliver Glennmar får juniorkontrakt

Egna produkten Oliver Glennmar, 17, är klar för KRIF Hockey

Efter en fin insats förra säsongen där Oliver spelade 21 matcher med a-laget, belönas han nu med ett juniorkontrakt. Han spelade även med klubbens J18 och J20-lag förgående säsong.

Sportchef Tobbe Karlsson om Oliver:

– Han har verkligen förtjänat det. Han jobbar stenhårt varje dag. Sen har vi sytt ihop det med att det ska fungera med skolan. Det är jätteviktigt. Kontraktet går ut på att Oliver kan satsa fullt på skolan samtidigt som han kan göra en bra satsning på hockeyn.

Erbjudande.  Köp säsongskort nu – bli medlem!
Vi behöver din support mer än någonsin i det svåra läge som råder. Alla medarbetare har korttidspermitterats, vi måste visa våra samarbetspartner ödmjukhet varför överenskommelser kring sponsring skjuts på framtiden.

Läs mer här >

Alltid Oavsett!