Ledarstaben 20/21: Åberg x2 är klara!

Vid sidan av lagbygget till den kommande säsongen 2020/2021 pågår också ett mycket viktigt arbete i form av att bygga ledarstaben kring vårt representationslag. Ledarstaben är mycket viktiga för att spelarna ska ha de bästa förutsättningarna för att prestera på isen och ge oss många segrar!

Det är sedan tidigare klart att tränarduon är densamma som föregående säsong, Mikael Tisell som huvudtränare och Nicklas Vikström som assisterande tränare.

Nu kan vi också presentera att materialarsidan är klar och det är Henrik Åberg och Per-Erik Åberg som har signerat varsitt kontrakt. Detta är två mycket kompetenta materialare som verkligen brinner för föreningen och lägger ner mycket tid på uppgiften. Det är ordning och reda som är i fokus samt att se till att varje spelare har bästa möjliga förutsättningar!

Nybro Vikings är mycket glada för att Henrik och Per-Erik fortsätter vara en del av vårt representationslag!