Ledarstaben 20/21: Glenn och Malte är klara!

Vid sidan av lagbygget till den kommande säsongen 2020/2021 pågår också ett mycket viktigt arbete i form av att bygga ledarstaben kring vårt representationslag. Ledarstaben är mycket viktiga för att spelarna ska ha de bästa förutsättningarna för att prestera på isen och ge oss många segrar!

Det är sedan tidigare klart att tränarduon är densamma som föregående säsong, Mikael Tisell som huvudtränare och Nicklas Vikström som assisterande tränare. I förra veckan presenterade vi också materialarduon Henrik och Per-Erik Åberg.

Nu är det dags att presenta vår mångåriga trotjänare Glenn Adolfsson som fortsätter som lagledare även den kommande säsongen. Glenn är en trygghet för hela föreningen och gör ett oerhört viktigt arbete i sin roll som lagledare och även som funktionärsansvarig. Vi kan också presentera att vår målvaktstränare Malte Jakobsson är klar för en fortsättning. Malte är en väldigt driven målvaktstränare och väldigt noggrann. Malte har stora ambitioner och driver en målvaktsskola och är även med i Smålands Ishockeyförbund som målvaktstränare.

Nybro Vikings är mycket glada för att Glenn och Malte fortsätter vara en del av vårt representationslag!