Kortis med Calle

Det var ett tag sedan vi snackade med Calle Johansson, Bois sportchef, och sedan dess har vi lanserat supporterspelaren. Därför tyckte vi på hemsidan att det kunde vara läge att göra en kort avstämning med honom för att höra hur jakten på de sista spelarna går.

Du har två pusselbitar till som ska in, hur är läget där?

Det ser bra ut! Jag har en pusselbit klar som jag presenterar inom kort. Och vad det gäller den andra spelaren så har jag fina napp på gång som verkligen skulle vara värda att slå oss samman och hjälpas år för att få hit för då kan det bli något riktigt bra. Sedan kan det bli något namn till utöver detta, jag jobbar brett.

Varför är det viktigt att folk bidrar till en supporterspelare?

Det är det som kommer att göra skillnaden på att vi kan få in den där spelaren som har det där extra, den som kan avgöra de viktigaste matcherna, publikfriaren som kan ha den där extra farten och spelförståelsen. Spelaren som kan göra att vi går hela vägen istället för att falla på målsnöret. Så jag hoppas verkligen att alla Boisare ställer upp nu så kommer vi att få en riktigt rolig vinter!

Av Krister Holm