SHL-meriterad back klar

Backen Ludvig Carlsson är klar för KRIF Hockey.

Ludvig Carlsson, 23, med IFK Hallsberg som moderklubb har dom tre senaste säsongerna spelat för Östersunds IK. Säsongen 2016/2017 fick han känna på SHL-spel med Örebro där han även tillbringat större delen av sin juniortid. Ludvig beskrivs som en stabil tvåvägsback som har sin starkaste sida i det defensiva.

– Han har ett förflutet i Örebro där han gjorde ett antal matcher i SHL. Ludvig är en pålitlig back som alltid spelar för laget. Tittar vi på hans plus och minus ser vi att han är stabil. Han är en bra på rören, vilket gör att han är oftast först på pucken. Gillar att sätta igång spelet snabbt. Han kommer att passa in hos oss, säger sportchef Tobbe Karlsson.

Foto: Östersunds IK

Välkommen till KRIF, Ludvig!

Alltid Oavsett!