Sat 06 Mar Slut
Hockeylag SUN 6
Hockeylag KAIF 3
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag VHC 3
Hockeylag KIF 0
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag FOR 4
Hockeylag THO 2
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag ENK 1
Hockeylag BOD 4
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag HANV 1
Hockeylag ÖST 8
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag SKL 0
Hockeylag KIF 4
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag ÖRN 4
Hockeylag KAIF 1
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag BOR 2
Hockeylag THO 4
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HANV 3
Hockeylag BOD 4
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag ENK 2
Hockeylag ÖST 0
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag MAR 3
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HHHC 7
Hockeylag Kalm 1
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HAN 2
Hockeylag BORÅ 0
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag VIM 1
Hockeylag KAR 2
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag NYB 1
Hockeylag MÖR 4
Mon 08 Mar 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag MAR -
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag HHHC -
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag Kalm -
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag KAR -
Wed 10 Mar 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag KÖP -
Wed 10 Mar 19:00
Hockeylag HHHC -
Hockeylag KRIF -
Wed 10 Mar 19:00
Hockeylag VHF -
Hockeylag SOL -

Målfarlig kanadensare ska ge Surahammar spets i vinter

Idag blev ännu en pusselbit klar i det som ska bli Surahammars IF lagbygge i vinter. Kanadensaren Blake Luscombe värvas närmast från Söderhamn/Ljusne där han förra säsongen gjorde hela 68 poäng på 31 matcher.

Det är en poängstark och ettrig forward som Surahammar lyckats knyta till sig. Den 25-årige forwarden född i Hamilton, Ontario, Kanada har förutom juniorhockey i hemlandet de senaste tre säsongerna representerat Söderhamn/Ljusne i division 2. Där har Blake Luscombe verkligen funnit sin plats och skrapat ihop imponerande 138 poäng på tre säsonger.

– Det här är en mycket spännande spelare som fått mycket goda vitsord för såväl sin inställning som sin förmåga att skapa lägen åt både sig själv och andra. De referenser jag kollat med är övertygade om att Blake är redo för nästa steg i sin karriär. Jag tror han kommer passa bra in i det lag som Patrik Juhlin vill forma och jag tror att Blake kommer utvecklas ytterligare nu när han får köra med oss i Hockeyettan i vinter, säger Surahammars sportchef Jörgen Mähler.

Vad säger då nyförvärvet själv? Vem är han, denna Blake Luscombe? (intervjun översatt till svenska för enkelhetens skull)

– Jag är en kanadensisk hockeyspelare på Snart 25 år (12 juli) och jag har spelat hockey hela livet. Utanför isen älskar jag djur och naturen. jag gillar också crossfit och yoga som jag utövar regelbundet för att hålla mig i form.

Varför valde du att spela i Surahammar?

-Jag valde Surahammar eftersom jag vill prova att spela på nästa nivå i Sverige och jag har hört mycket bra saker om klubben, stämningen i och kring laget och föreningens fina historia.

Beskriv dig själv på isen, vilken typ av spelare är du?

-Jag är en snabb och talangfull forward som älskar att leta passningar och sätta mina medspelare i bra lägen. Men jag gillar också att gå på egna avslut. Jag arbetar riktigt hårt över hela banan och gillar att gå in i hörnen och stångas.

Vad tänker du om säsongen som kommer?

-Jag är riktigt laddad och kan knappt bärga mig tills säsongen drar igång och jag får träffa mina lagkamrater, tränaren och alla andra som är involverade i klubben, jag tror att Surahammar kommer passa bra för mig, och jag längtar tills jag får visa klubben och fansen vad jag har att erbjuda.

Vi hälsar Blake hjärtligt välkommen till Surahammars IF och önskar honom stort lycka till i laget och Hockeyettan i vinter.

We warmly welcome Blake to Surahammars IF and wish him good luck in the team and Hockeyettan this winter.

Text; Mattias Forsberg
Bild: Söderhamn/Ljusne HC