Sat 06 Mar Slut
Hockeylag SUN 6
Hockeylag KAIF 3
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag VHC 3
Hockeylag KIF 0
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag FOR 4
Hockeylag THO 2
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag ENK 1
Hockeylag BOD 4
Sat 06 Mar Slut
Hockeylag HANV 1
Hockeylag ÖST 8
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag SKL 0
Hockeylag KIF 4
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag ÖRN 4
Hockeylag KAIF 1
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag BOR 2
Hockeylag THO 4
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HANV 3
Hockeylag BOD 4
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag ENK 2
Hockeylag ÖST 0
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag MAR 3
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HHHC 7
Hockeylag Kalm 1
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag HAN 2
Hockeylag BORÅ 0
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag VIM 1
Hockeylag KAR 2
Sun 07 Mar Slut
Hockeylag NYB 1
Hockeylag MÖR 4
Mon 08 Mar Slut
Hockeylag VIS 3
Hockeylag MAR 4
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag HHHC -
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag Kalm -
Tue 09 Mar 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag KAR -
Wed 10 Mar 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag KÖP -
Wed 10 Mar 19:00
Hockeylag HHHC -
Hockeylag KRIF -
Wed 10 Mar 19:00
Hockeylag VHF -
Hockeylag SOL -

SM-guldvinnare klar för Bois!

Det tog ett tag men nu är det klart vem som är Bois supporterspelare säsongen 20/21. Oliwer Fjellström, med såväl SM-guld som Champions Hockey League-guld med Frölunda på meritlistan, lämnar Timrå för att spela i Bois säsongen 20/21. 21-åringen har spelat i juniorlandslagen och hade inte en oturlig skada satt stopp för hans framfart hade han säkert fortsatt på minst allsvensk nivå. Vi hör vad Bois sportchef Calle Johansson har att berätta om Oliwer:

Oliwer är en otroligt talangfull ishockeyspelare som har stor erfarenhet från spel i SHL. Han hade lite otur i allsvenskan förra året med skadebekymmer, men dom är lösta nu. Debuterade redan som 17-åring i SHL så han har en hel del rutin trots sin unga ålder. Som 19-åring gjorde han en hel SHL-säsong med Frölunda och vann då såväl SM-guld som CHL-guld. Så även om han är ung så har han ändå en hel del rutin från seniorspel på hög nivå. Vi tror att Oliwer kommer att bli en grym värvning för oss, det är inte vanligt att vi värvar en spelare med så mycket SHL-rutin.

Vad tror du han kommer att bidra med?

Oliver ska bidra med frenesi och offensiv kraft och en publikfriande ishockey, det är det som supporterspelaren ska stå för. Vi är otroligt nöjda med att kunna presentera en sån här spelare till supportrarna!

Vad gjorde att ni lyckades få hit honom?

Oliver har kapacitet för att spela i allsvenskan absolut, han var ändå värvad till Timrå för att vara en del av deras SHL-satsning, Men han hade otur med att åka på en skada och kom tillbaka sent och hade svårt att komma in i det direkt. Därför vill han nu ta ny sats i en klubb där han kan få en stor roll och där han kan få vara en producerande spelare som får mycket speltid. Sedan kommer han från Lidköping och det ligger nära Mariestad, och han vet ju att Mariestad är en seriös klubb, så det spelar säkert in också. Att göra hattrick mot Växjö Lakers som han gjort är det inte många som gör, så Oliwer är en vass pelare som det är värt att samla lite till. Jag hoppas att alla supportrar bjuder till så kommer Oliwer säkert bjuda till på isen!

Oliwer på eliteprospects

Oliwers första SHL-mål

Så här kan du bidra till supporterspelaren