Publikfavoriten är klar för en ny säsong

Nu står det klart att Alexander Heiver är klar för en ny säsong!

Alexander Heiver stannar i KRIF Hockey och blir årets supporterspelare säsongen 20/21.

Inför säsongen hade Heiver flera allsvenska bud men väljer nu alltså att åter dra på sig KRIF-tröjan. Heiver stod för fina 44 poäng på 39 matcher förra säsongen och lär åter bli en målfarlig spelare. Han gör nu sin fjärde raka säsong i klubben.

– Från första dagen vi slutade spela har vi haft en bra dialog. Vi har hela tiden haft en öppning för honom. Med den säsongen Heiver gjorde är det inte lustigt att han fick anbud från andra föreningar. Vi i KRIF Hockey har alltid sagt att han är välkommen tillbaka. Men det måste vara Heivers eget beslut som avgör om han vill tillbaka. Det som jag tror att Heiver väljer oss beror nog på vilken trygghet han får. Han vet vilken roll han får av oss. Tror han trivs rätt bra med Emil och Tuben som tränare också, säger sportchef Tobbe Karlsson.

Alltid Oavsett!
KRIF Hockey